Program i begatë fëmijëror në Gostivar gjatë pushimeve verore. Ky program me përmbajtje socio-kulturore dhe sportive që do të zgjasë një muaj e gjysëm, vjen për herë të parë në Gostivar. I titulluar “Shkolla verore”, programi parasheh të kyç të gjithë nxënësit e shkollave fillore në territorin e Gostivarit, thaMë tepër…

Ka filluar ndërtimi i çerdhes së re në Gostivar. Me kapacitet për mbi 100 fëmijë, objekti do të jetë shtojcë e çerdhes ekzistuese “Lulishte” e cila ndodhet pranë shkollës fillore “Goce Dellçev”. Aslian Snopçe, përgjegjëse për arsim pranë Komunës së Gostivarit bëri të ditur se projekti vjen në bashkëpunim meMë tepër…

Me datë 15.05.2022 në sallën e sportit “Rinia” në Gostivar, gjatë një ndeshje basketbolli ndërmjet ekipeve të KB “Gostivari” nga Gostivari dhe KB “Pelister” nga Manastiri është prishur rendi dhe qetësia publike duke hedhur sende nga publiku dhe lojtarët, si dhe përleshje fizike mes anëtarëve të të dy ekipeve. “GjatëMë tepër…

Solidarizim i madh i gostivarasve dhe mërgatës për të ndihmuar Mejrem Iljazin, 28 vjeçaren nga Gostivari e cila duhet urgjentisht të operohet jashtë shtetit. Nëna e dy fëmijëve të vegjël vuan nga kanceri, e kjo gjë ka prekur të madh e të vogel për të ndihmuar. Mesin e tyre janëMë tepër…

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari i shoqëruar nga kryesuesi i Këshillit komunal, Valboni Limani qendrojnë këto ditë për vizitë në SHBA. Edhe një delegacion nga Kosova, drejtuar nga kryeministri Albin Kurti, poashtu këto ditë kanë nisur një vizitë në Amerikë. Delegacioni nga Gostivari dhe Kosova mbrëmë kanë marrëMë tepër…