Gostivar:Kronika e zezë

Më 04.01.2021 në ora 11.45, zyrtarët policor nga SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme…

Gostivar:41 dënime për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse dhe asnjë vendim për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (3-janar) rreth orës 15:50, në SPB Tetovë, është raportua se R.I. (24) nga Gjurgjevishti i…

Gostivar:22 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 19 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Nxjerret një trup i pajetë nga lumi Vardar

Pasditen e sotme, një trup i pajetë u hoq nga ujërat e Vardarit në dalje nga…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (30-dhjetor) rreth orës 11:45, zyrtarë policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, në…

Gostivar:34 dënime për mosmbajtjen e Maskës dhe 24 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:19 dënime për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:27 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 9 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (27-dhjetor) rreth orës 18:10, në rrugën ,,Zhivko Brajkovski“ në Gostivar, efektivët e policisë nga SPB…

Share