E reja gostivarase, Zogza Saiti aktualisht ndodhet në Shtetet e Bashkuara duke marrë pjesë në programin e Këshillit Amerikan të Liderëve të Rinj Politikë (ACYPL).Ajo bashkë me të rinjë të tjerë nga Maqedonia e Veriut, po marrin pjesë në një varg takimesh në Uashington DC dhe New Jersey.Për programin dheMë tepër…

Me datë 22.05.2022 në ora 17.00 në rrugën “JNA” në Gostivar, zyrtarë policorë të SPB Tetovë – DPB Gostivar kanë privuar nga liria personat M.M. (37) nga Plasnica, A.Sh.(30), I.A.(24), H. Gj.(26) dhe E.E. (22), të katër nga Kërçova, për shkak se tek ata është gjetur dhe konfiskuar marijuanë dheMë tepër…

Salla e madhe e Qendrës për Kulturë në Gostivar, mbrëmjen e së shtunës ishe e vogël për të pranuar të gjithë ata artdashës që kishin ardhur për të marrë pjesë në manifestimin jubilar dedikuar dyzetvjetorit të karrierës së këngëtarit të mirënjohur gostivaras, Sinan Zylbehari. Për të shënuar sukseset në dyzetvjetorinMë tepër…

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Agjencinë për marketing dhe menaxhment “Eurostep” nga Shkupi, organizuan panair biznesi në Gostivar. Panairi i cili u hap sot në palestrën sportive “Rinia” dhe i njejti ka bërë bashkë 26 biznese të ndryshme vendore (16 prej Gostivari), të cilat prezentuan ofertën e tyre. KyMë tepër…

Në fundjavë në Gostivar organizohet panairi i biznesit. Ky organizim vjen nga pushteti lokal me agjencinë e marketingut “Eurostep”, ku pjesëmarrës pritet të jenë kompani të shumta nga vendore dhe ndërkombëtare. Bobi Jankoski nga menaxhmeti i “Eurostep’, tha se në panair do të kenë mundësi personat fizik dhe juridik tëMë tepër…