Category: VENDI

Me mungesën e deputetëve të BDI-së në kuvend, Ahmeti të kupton revoltën e tyre dhe të gjej zgjidhje, thuan burime pran BDI për zhurnal

Dega e BDI-së, Çair, Saraj dhe Likove ,që haptazi kanë shprehur indinjatën e tyre ndaj propozimit që Grubi të jetë zv/kryeministër, dhe mosrespektimin e kryetarëve të degëve rreth propozimit të […]

Share

Drejt finalizimit plani për masa restriktive të reja për rajonet me përkeqësim të situatës me KOVID-19

Javën tjetër duhet të finalizohet plani për vendosjen eventuale të masave restriktive për rajonet ku ka përkeqësim të situatës epidemiologjike me koronavirus. Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe në intervistë për […]

Share

Pritet vendim për fillimin e vitit shkollor dhe shpjegim për prindërit për zgjedhjen e mësimit

Qeveria mori vendim si do të zhvillohet mësimi në vitin shkollor 2020/2021, ndërsa pritet të caktohet edhe fillimi i tij që varet nga funksionimi i Kuvendit. Shtëpia ligjdhënëse duhet t’i […]

Share

Sa do të kushtojë vaksina kundër covid 19 në Maqedoni? Flet ministri Filipçe

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, në një intervistë për “Slloboden Peçat”, ka vlerësuar gjendjen me pandeminë në vendin tonë si stabile, përshkak se nuk janë të ngarkuara kapacitetet e spitaleve […]

Share
Share
%d bloggers like this: