Si ndikon agjërimi te truri juaj?

Studimet e fundit gjermane në fushën e mjeksisë tregojnë se, agjërimi i përseritur e aktivizon trurin…

Me këto ushqime e bëni trupin tuaj të fortë gjatë muajit të Ramazanit

Tashmë është java e dytë e muajit të Ramazanit dhe agjërimi di të jetë i jetë…

ÇFARË ËSHTË MË E MIRA QË DUHET NJERIU TË MËSOJË?!

Më e mrekullueshmja që mundet njeriu ta mësojë është: Të mësojë, të dëgjojë çdo mendim, ta…

Kurani dhe truri

Duke folur për një prej krerëve të idhujtarëve, i cili e ndaloi Muhamedin të falej në…

Lëngjet që kanë më shumë Vitaminë C dhe dobia e madhe për shëndetin tuaj

Njeriu ka nevojë për vitaminën C në çdo ditë të jetës së tij. Kjo vitaminë e…

UDHËZUES MJEKËSOR PËR TË SËMURINNË MUAJIN E RAMAZANIT

Me hyrjen e muajit të begatë të Ramazanit për çdo vit, shumë të sëmurë pyesin nëse…

DISA GABIME QË VEPROHEN GJATË RAMAZANIT

1. Braktisja e lutjes para namazit të akshamit. 2. Vonimi i iftarit derisa të kryhet ezani…

“Në Hënë jetojnë 250 milionë njerëz”, deklarata e ish pilotit të CIA-s

Një ish-pilot i CIA-s, i njohur për teoritë e tij konspirative ka shokuar opinionin publik me…

Për probleme me stomakun, këto fruta kanë veti tretëse

Përveç ilaçeve të ndryshme, ka edhe disa fruta që mund të ndihmojnë në procesin e tretjes.…

Ushqime kundër depresionit

Shpesh ndodh të jemi të mbingarkuar, të lodhur dhe jo rrallë herë të rraskapitur! Humbasim motivimin,…

Share