RMV:15 shkelje të orës policore, 393 dënime për mosmbajtje të maskës

Nga ora 22:00 e ditë së djeshme deri sot (15.03.2021) në ora 05:00 të mëngjesi Ministria…

Duhet plotësuar të gjitha kushtet për dërgesë të vaksinave nga Covax në Maqedoni

Nga GAVI, Aleanca për vaksina, përgjegjëse për programin Kovaks, përmes së cilës dërgohen vaksinat në vendet…

Rastet pozitive sërish në rritje, Shkupi vatër e virusit

Në Maqedoninë e Veriut, sërish kemi rritje të rasteve pozitive me Covid-19. Kryeqyteti Shkupi mbetet vatër…

Sot pritet të vazhdojë gjykimi për rastin “Llaskarca”

Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Llaskarca”, që ka të…

Sot përfundon obligimi për posedim të pajisjes dimërore në automjete

Obligimi për posedim të obligueshëm të pajisjes dimërore në automjet që ishte vendosur më 15 nëntor…

RMV:541 raste të reja,19 viktima dhe 521 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 2.789 teste dhe konfirmohen…

20 vjet nga krisma e parë nē kalanë e Tetovës

Pikërisht sot më 14 mars, 20 vjet më parë në Tetovë filluan krismat e para e…

RMV:32 shkelje të orës policore, 564 dënime për mosmbajtjen e maskës

Nga ora 22:00 (13.03.2021) deri në ora 05:00 të ditës së sotme (14.03.2021) janë konstatuar 32…

RMV:1.031 raste të reja,20 viktima dhe 241 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 4.373 teste dhe konfirmohen…

RMV:29 shkelje të orës policore, 544 dënime për mosmbajtje të maskës

29 persona nuk kanë respektuar orën policore natën e kaluar në periudhën prej ora 22:00 deri…

Share