Gostivar:28 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 26 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Kronika e zezë gjat 24 orëve të kaluara në Gostivar

Dje (27-tetor) në ora 12 e 40 minuta, 42-vjeçari A.I. nga Toplica e Gostivarit, në SPB…

Gostivar:28 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 37 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:25 dënime për mosmbajtje tgë maskës dhe 17 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Raportohet dhunë familjare

Një grua njëzet e katër vjeçare nga Gostivari dje (25-tetor) në SPB Tetovë ka raportuar se…

Gostivar:29 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 34 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Drejtuesit e automjeteve, kujdes me shpejtësinë!

Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionrrugorë-Tetovë me apelon drejtuesit të automjeteve, që të rregullojnë shpejtësinë në…

Bastisje në Çegran, është gjetur drogë, dy persona janë privuar nga liria

Sot (22.10.2020) pjestarë të policisë nga SPB-Tetovë, kanë kryer bastisje në shtëpinë dhe hapsirat ndihmëse në…

Gostivar:26 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 4 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar…

Gostivar:29 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 24 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Share