Respekt për angazhimin maksimal në betejën për të luftuar virusin CoVid-19 dhe porosi për t’u vaksinuar, ka qenë qëllimi i organizimit të Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar për të dhuruar lule për personelin mjekësor të Spitalit dhe Shtëpisë së Shëndetit në Gostivar. Të rinjët e BashkimitMë tepër…

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), ka promovuar projektin e saj të radhës për Komunën e Vrapçishtit. Bëhet fjalë për ndërtimin e një poliklinike në fshatin Dobërdoll, e cila do të ju shërbejë të gjithë 30 mijë banorëve të kësaj ane. Premrimi i kandidatit për kryetar komune të Vrapçishtit nga rradhëtMë tepër…

Forumet Rinore të Aleancës për Shqiptarët dhe të Alternativës kanë zhvilluar turne në futboll të vogël në Gostivar. Ishin rinistë të këtyre subjekteve nga gjashtë komuna të ndryshe ku garon koalicioni ASH-AAA për zgjedhjet lokale. Turneu me një fjalë përshëndetëse u hap nga kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben TaravariMë tepër…

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, përmes një konference për shtyp në vendngjarje ka denoncuar sot një deponi të egër në periferi të fshatit Zdunjë. Gazmend Ramadani nga BDI, deklaroi që pas denoncimit të krijimit të deponisë ilegale në fshatin Çegran, sot ishte e rradha eMë tepër…

Koalicioni Aleanca dhe Alternativa kanë qëndruar në Kumanovë, komunë në të cilën garojnë me Bekim Saliun. Në fjalimin e tij Saliu tha se do t’i zgjidhë hallet e banorëve dhe do të ndërtoj infrastrukturë në vendbanimet shqiptare. “Platforma jonë ofron rrugë të pastër për zgjedhjen e të gjitha halleve tona,Më tepër…