Gostivar:4 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe asnjë vendim për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:6 Dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 50 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Privohen nga liria 3 persona për shitje të kokainës

Mbrëmë 15.01.2021 rreth orës 21:30 në Gostivar, nga inspektorët nga Departamenti për Tregti të Paligjshme të…

Gostivar:Pas zgjidhjes së problemit me pronësinë për shkollat,premtohen investime të reja

Edhe pse shkollat publike në Gostivar ekzistojnë me vite, ato kanë pasur probleme me pronësinë e…

Gostivar:24 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 24 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Mbrëmë (13 janar) rreth orës 20:20, në Dobërdoll të Gostivarit, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti…

Gostivar:25 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe asnjë vendim për izolim në 24 orët e kaluara

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Kryetari Taravari vizitoi Gjimnazin, paralajmëron investime shtesë në shkollat e mesme dhe fillore

Kryetari i Komunës së Gostivarit Arben Taravari, me bashkëpunëtorët e tij kanë qëndruar për vizitë në…

Gostivar:Krijohen kushte më të mira për mësimin praktik në shkollën e mesme medicinale

Kabinete të reja për mësim praktik, zyrë të re për mësimdhënësit dhe shërbimin pedagogjik. Këto investime…

Gostivar:Nga dita e sotme uji mund të konsumohet për pije

Nga dita e sotme mund të konsumohet uji për pije në qytetin e Gostivarit dhe vendbanimet…

Share