RMV:358 dënime për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (20/21.01.2021) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar gjithsejtë 358…

Ministria e Shëndetësisë thotë se epidemia është stabilizuar

Në pajtim me raportet javore të Institutit për Shëndet Publik për muajin e kaluar, shënojmë stabilizim…

Maturantët e bojkotojnë mësimin, kërkojnë më pak lëndë në maturën shtetërore

Maturantët sot nuk u përfshinë në mësimin onlajn dhe në fillimin e gjysmëvjetorit të dytë të…

RMV:Sot duhet të votohet ligji për regjistrimin e popullsisë

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut duhet ta mbajë vazhdimin e seancës së 29-të, në të cilët…

Sot fillon gjysmëvjetori i dytë

Pas pushimit trejavor të dimrit, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot kthehen në mësim,…

RMV:72 raste të reja,13 viktima dhe 1023 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 793 teste dhe konfirmohen…

Afër 300 aplikime për një ditë në platformën Shtetësia mk nga qytetarët pa shtetësi

Pak orë pas promovimit të platformës “Shtetësia.mk” nga ana e koalicionit ASH-AAA në ndihmë të qytetarëve…

Seanca të pesë komisioneve kuvendore

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë komisionet për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, për…

RMV:Fillon procedura për shtypjen e dokumenteve personale me emrin e ri të shtetit

Ka filluar procedura për dokumente personale dygjuhësore dhe me emrin e ri të shtetit. Qeveria ka…

RMV:400 raste të reja,11 viktima dhe 206 të shëruar nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 2.327 teste dhe konfirmohen…

Share