Në natyrë ka fenomene të habitshme dhe shumë të çuditshme, të cilat edhe na bëjnë të mendojnë shumë se si është e mundur të ndodhë një gjë e tillë. Shembull interesant janë edhe gurët e quajtur ‘Trovanti’. Këta gurë mund të duken të thjeshtë, por në fakt ata rriten, marrinMë tepër…

Shkencëtarët australianë kanë zgjidhur enigmën e cila i ka intriguar shkencëtarët tash e më shumë se njëqind vite, transmeton Gazeta Metro. Ata kanë zbuluar se xhami i zbuluar në stolitë e faraonit egjiptas Tutankamon janë formësuar nën ndikimin e një meteoriti të para nja 20 milionë vitesh. Rezultatet e studimitMë tepër…

Janë gjetur mbetjet e një krijese shumë të çuditshme në Gjermaninë Veriore, në afërsi të vendit ku në vitin 2001 ishte gjetur një objekt në formë disku, që besohet të jetë më i vjetër se 3600 vite. Shkencëtarët kanë thënë që mbetjet e gjetura i përkasin një krijese jashtëtokësore, eMë tepër…

Ja një intervistë e shkurtër, e bërë me ishastronomin Buzz Aldrin, e cila konfirmon atë që ka kohë që thuhet nga entuziastët që besojnë në ekzistimin e alienëve: Profesori: Çka ndodhi në të vërtetë gjatë misionit “Apollo 11”? Buzz Aldrin: Diçka e mrekullueshme, edhe pse gjithmonë e kishim parasysh këtëMë tepër…