Gostivar:Kronika e zezë

Dje (12-prill) rreth orës 15.00, në rrugën regjionale Gostivar-Gradec, në mbikalimin e Vrapçishtit, ka ndodhë një…

Gostivar:Një shkelje e orës policore,28 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 18 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:6 shkelje të orës policore,30 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 65 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Më 09.04.2021 në ora 16.15 në SPB Tetovë, një grua 29 vjeçare nga Gostivari ka raportuar…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (8-Prill) në ora 19:45, personi G.J. (52) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se…

Gostivar:1 shkelje e orës policore,26 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 30 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:44 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 13 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:4 shkelje të orës policore,36 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 35 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Një shkelje e orës policore,41 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 64 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Mbyllet objekti hotelierik në autostradën Tetovë-Gostivar

Dje (5-Prill) prej ora 20:30 deri në ora 21:30, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve…

Share