Për t’i ndërruar këpucët mund të jetë e kushtueshme, por t’i bësh të përdorshme edhe njëherë është i atyre që i ke është mënyra më e mirë. Shpëtimi i këpucëve përmes metodave të zgjuara shtëpiake është një gjë që tanimë është bërë popullore. Bright Side ka vendosur që t’ju jepMë tepër…

Më poshtë janë tre hapa të thjeshtë që do t’ju ndihmojnë të zgjidhni xhinset e ëndrrave, ato të duhurat për format tuaja trupore, për të cilat nuk do të pendoheni asnjëherë pse i keni blerë. Hapi 1: Zgjidhni madhësinë e duhur Për të zgjedhur madhësinë e duhur, mbajini xhinset nëMë tepër…

Përveç të zezës dhe të bardhës, pjesa tjetër e ngjyrave mund të duket shumë e vështirë për t’u kombinuar. Por është shumë më e thjeshtë se sa duket! Nëse do të bënim një studim të asaj që femrat më së shumti e pyesin veten para dhe ndërsa vishen, është eMë tepër…