Fasadë e re e jashtme, dritare të reja dhe rikonstrumim të Rerpartit Gjinekologjik dhe atij Internistik në Spitalin e Gostivarit. I gjithë investimi kapë vlerën e 700.000 eurove, prej të cilave gjysëm milion janë siguruar nga Qeveria me ridestinimin e mjetev nga TAV, ndërsa pjesa tjetër janë mjete vetanake tëMë tepër…

Me datë 15.05.2022 në sallën e sportit “Rinia” në Gostivar, gjatë një ndeshje basketbolli ndërmjet ekipeve të KB “Gostivari” nga Gostivari dhe KB “Pelister” nga Manastiri është prishur rendi dhe qetësia publike duke hedhur sende nga publiku dhe lojtarët, si dhe përleshje fizike mes anëtarëve të të dy ekipeve. “GjatëMë tepër…

Solidarizim i madh i gostivarasve dhe mërgatës për të ndihmuar Mejrem Iljazin, 28 vjeçaren nga Gostivari e cila duhet urgjentisht të operohet jashtë shtetit. Nëna e dy fëmijëve të vegjël vuan nga kanceri, e kjo gjë ka prekur të madh e të vogel për të ndihmuar. Mesin e tyre janëMë tepër…

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari i shoqëruar nga kryesuesi i Këshillit komunal, Valboni Limani qendrojnë këto ditë për vizitë në SHBA. Edhe një delegacion nga Kosova, drejtuar nga kryeministri Albin Kurti, poashtu këto ditë kanë nisur një vizitë në Amerikë. Delegacioni nga Gostivari dhe Kosova mbrëmë kanë marrëMë tepër…