Sot ka mbërritur donacioni nga Serbia prej 20 mijë nga gjithsej 40 mijë doza të vaksinave ruse Sputnik V. Donacionin e pranuan sot para Institutit të Mjekësisë për Transfuzion pranë Qendrës Klinike Nënë Tereza, Kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe. Kryeministri Zoran Zaev falënderoi Qeverinë serbe dheMë tepër…

Nga Enti Shtetërorë për Statistika njoftojnë se edhe përkundër se Ligji parasheh që sot të nis regjistrimi i popullatës në terren, i njëjti nuk do të ndodhë. “Duke pasur parasysh situatën e re në lidhje me Regjistrimin 2021, dhe në përputhje me Ligjin për Regjistrimin e Popullsisë, Familjeve dhe VendbanimeveMë tepër…

Nga ora 22:00 e ditës së djeshme (31.03.2021) e deri më sot në ora 05:00 të mëngjesit, Ministria për Punë të Brendshme ka konstatuar 21 shkelje të orës policore. Në ndërkohë ghjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 611 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandaliminMë tepër…

Kryetari i Komunës së Gostivarit dhe sekretari gjeneral i ASH-së Arben Taravari ka reaguar lidhur me regjistrimin e popullatës. Ai në rrjetin social Facebook u shpreh se kush tenton të ndalojë regjistrimin është kriminel. Në vazhdim postimi i tij në Facebook: “Regjistrimi do të zbatohet në periudhën nga 1 deriMë tepër…