Gostivar:29 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 73 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (1 dhjetor) rreth orës 12 e 20 minuta në rrugën e Ilindenit në Gostivar, pjestarët…

Gostivar:39 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 60 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (30 nëntor) rreth orës 07 e 10 minuta, në dalje nga Gostivari, tek kryqëzimi i…

Gostivar:18 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 96 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:58 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 37 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:55 dënime për momsmbajtje të maskës dhe 77 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Ndërpritet festa familjare në Negotinë, arestohet pronari i objektit.

Pjestarët e policisë nga SPV Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar sot (25-nëntor) rreth orës 16.00,…

Gostivar:59 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 80 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar…

Gostivar:52 dënime për mosmbajtjen e maskave dhe 143 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Share