Gostivar:28 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 42 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në rrugën rajonale Gostivar – Çegran në afërsi të…

Gostivar:Kronika e zezë

Sot (25 dhjetor) rreth orës 09:15, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar…

Gostivar:33 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 50 vendime të reja për izolim,kontrollohen 394 persona të izoluar

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Mbrëmë (23 dhjetor) rreth orës 19:30, në autostradën Tetovë-Shkup, afër stacionit të pagesave rrugore Zhelinë, efektivët…

Gostivar:29 dënime pqr mosmbajtje të maskës dhe 53 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Mbrëmë (20 dhjetor) rreth orës 19:15, në rrugën e ,,Ilindenir“ në Gostivar, efektivët e policisë të…

Gostivar:38 dënime për mosmbajtjen e maskave dhe54 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Zjarr në një shtyllë elektrike në f. Debresh

Në fshatin Debresh të Gostivarit, një shtyllë elektrike është përfshirë nga zjarri. Banorët që kanë parë…

Policia e ndërpret një dasmë në Vrapçisht

Policia e Gostivarit dje pasdite e ndërpreu një ceremoni martesore në fshatin Vrapçisht, e cila ishte…

Share