Inicativa qytetare Gostivari që dua, pas takimeve me përfaqësues të subjekteve të ndryshme politike, vendosi që të lidhë bashkëpunim me Bashkimin Demokratik për Integrim – BDI, dega në Gostivar. “Drejtuesit e Iniciativës, pas shqyrtimit të ofertave nga subjektet politike, njëzëri konstatoi që Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI, tregoi gatishmëri,Më tepër…

Koalicioni ASH-AA para pak çastesh ka dorëzuar listën me propozimet për këshilltarë komunal. Valbon Limani do t’i prijë listës së koalicionit Aleanca dhe Alternativa për këshillin komunal të Gostivarit. Limani, rrjedh nga një familje intelektuale, është një mjek i suksesshëm i specializuar në endokrinologji dhe gëzon autoritet në qytetin eMë tepër…

BDI-Gostivar para pak çastesh ka dorëzuar listën me propozimet për këshilltarë komunal në zgjedhjet e 17 Tetorit. Bartës liste është Afrim Aruçi specialist i bio-kimisë mjekësore. E dyta është magjistrja e barazisë gjinore, Sebajete Zenku, i treti Halim Zeqiri, e katërta aktorja Vjollca Baftiu Zulbehari, i pesti Lekë Dalipi, eMë tepër…

“Të nderuar bashkëqytetarë të Komunës së Vrapçishtit, sot zyrtarisht dhe unanimisht, kuvendi i Aleancës për Shqiptarët dega Vrapçisht zgjodhi Kryetarin aktual të Komunës së Vrapçishtit z. Isen Shabani kandidat për Kryetar të Komunës së Vrapçishtit në zgjedhjet e rradhës për fitoren e rradhës”, thuhet në njoftimin e Aleanca për ShqiptarëtMë tepër…