Gostivar:115 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 41 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:54 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 91 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (17-nëntor) në ora 18 e 10 minuta në Gostivar, efektivët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti…

Gostivar:69 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 83 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (16-nëntor) në ora 15 e 35 minuta, në rrugën “Goce Delçev” në Gostivar, efektivët e…

Gostivar:25 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 62 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:50 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 36 vendime të reja për izolim,evidentohet një shkelje e vendimit për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:147 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 36 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:89 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 55 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (9 nëntor) rreth orës 16e 30 minuta, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të…

Share