Aksident trafiku në Gostivar

Rreth orës 17 një BMW me targa të Gjermanisë dhe një Mërcedes me targa të Gostivarit janë përplasur në rrugën Beliçica afër tregut të madh në Gostivar.

Nga përplasja është shkaktuar dëm i konsiderueshëm material të automjeteve, ndërkohë nuk ka pasur të lënduar.

Në vendngjarje doli ekipi i Policisë dhe bëri ekspertizën.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share