Premierliga nis sezonin e ri me këto rregulla të reja

Sezoni i ri në Angli, do të fillojë me disa ndryshime në rregulla, transmeton Gazeta Metro.

Fillimisht për lojtarët që simulojnë, do të ketë dënime nga Federata e Futbollit Anglez. Dënimi mund të jetë me dy ndeshje mos-lojë.

Bari në stadium nuk guxon të jetë me dizajne. Do të lejohet vetëm vija horizontale dhe vertikale.

Stafi mjekësor do të pajiset me një teknologji, e cila do të mund të shikojnë në video se si u lënduan lojtarët.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share