Ronela Hajati & Lyrical Son – Sonte

Ronela Hajati & Lyrical Son – Sonte (Official Video), kenga eshte prodhim i Big Bang, ndersa Melodin dhe Tekstin e ka shkruar Ronela dhe Lyrical Son, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga kompania Pro Video, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te REDBOX Entertainment.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share