VIP-at shqiptarë janë shumë larg Eminës…vjen në Shkodër dhe i tregon botës ‘mjerimin’

Emina Cunmulaj, pas pushimeve përrallore me jaht së bashku me bashkëshortin dhe të bijën në plazhet më të bukura në Greqisë, Malit të Zi dhe Kroacisë ka mbërritur dje në Shkodër.

Gjesti human që ajo ka bërë dje me familjet varfra që jetojnë në zonat rurale të Shkodrës është në fakt një shembull që duhet të merret nga VIP-at shqiptarë, që jetojnë mes luksit.

Emina i është bashkuar nismës “Fundjava ndryshe’ ku ka qenë vetë e pranishme në familjet që kanë ndihmuar me ushqime dhe gjëra të nevojshme  për te jetuar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share