Gent Fatali publikon këngën e re “Rakia”

Gent Fatali ka sjell këngën më tij më të re. Ajo titullohet “Rakia” dhe e ka shoqëruar me videoklip. Këtë të fundit e ka realizuar produksioni MAX Production.

Tekstin e ka shkruar vet këngëtari, ndërsa refreni i këngës është i huazuar prej këngës “Jam deh me raki” të Shkelzen Jetishit. Theksojmë se për vijën melodike është përkujdes Alandy.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share