Torte me biskota

Përbërësit

4 pako biskota
PËR KREM
1 liter qumësht
2 luge te gjelles nisheste
3 luge te gjelles miell
2 të bardhë të vezës
1 gote sheqer

Hapat

1
Nishestën, miellin, të bardhët e vezës dhe sheqerin tundeni mirë, pastaj ia shtoni qumështin dalë nga dalë.

2
Glazurën e vendosni në tenxhere në temperaturë mesatare rreth 4 minuta e përzieni.

3
Në enën e tortës e shtrini foljën streç dhe i rëndisni biskotat pastaj përmbi biskota gjysmën e kremit.

4
Përmbi krem i rëndisni prap biskotat dhe kremin, së fundmi ia vendosni biskotat dhe tortës e mbështjellin me folje.

5
Tortën e ktheni në anën e kundërt dhe e vendosni në frigorifer për ftohje rreth 3-4 orë.

6
Ju bëftë mirë!

Share


« (Previous News)



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share