Kjo është përformanca e Arilena Ara në festivalin ‘Evropa Plus’

E duke qenë se u mbajt në këtë qytet, pjesëmarrja e këngëtareve shqiptare si Era Istrefi e Arilena Ara ishte vënë në dyshim, pasi rusët nuk pranonin që në këtë festival të këndohej shqip.

Kjo gjë ia bëri të pamundur prezencën në këtë shtet Erës, por, Arilena shkoi dhe këndoi në Moskë këngën ‘Nëntori’ në gjuhën shqipe.

Madje, ajo atje mori edhe një çmim ku është certifikuar me Platinium.

Ndërsa sonte, Arilena hodhi një video në Instagram ku tregoi se si këndoi ‘live’ në këtë festival!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share