Njëzet e katër vjeçari me plagë në trup dërgohet me urgjencë në spital

Njëzet e katër vjeçari J.R nga fshati Çajl me plagë në trup është dërguar në spitalin e Gostivarit.
Për shkak seriozitetit të lëndimit i njëjti me urgjencë është transferuar në Qendrën urgjente në Shkup.
Policia për momentin nuk ka informacione të detajuar se si është plagosur i riu.
Ata informojnë se po ndërmarrin masa për zbardhjen e plotë të rastit dhe më pas do të japin më shumë detaje.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share