Pas Noizyt sonte Gostivari do të “tronditet” nga Mc Kresha, Lyrical Son, Keepman dhe Gjiko

Mc Kresha, Lyrical Son, Keepman dhe Gjiko sonte janë mysafirë special në spektaklin e organizuar nga 500 Caffe, njofton Flaka.

Krahas Mc Kresha, Lyrical Son, Keepman dhe Gjiko, publiku do të argëtohet nga DJ Delta dhe DJ Konockout. Hyrja për meshkuj është 400 kurse për femrat vetëm 200 denarë. Mbrëmja do të mbahet në oborrin e Shkollës së Mjekësisë.

Organizatorët thonë që biletat e fundit janë në shitje, dhe se deri në mbrëmje numri i biletave pritet të jetë shitur deri në të fundit. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share