Main Menu

Mbështillni tavolinën e hekurosjes me letër alumini

Një ndër punët më të vështira për një amvise është hekurosja e rrobave. Ky proces do një përkujdesje të veçantë, pasi rrobat janë të materialeve të ndryshme.

Amviset duhet të tregohen gjithashtu vigjilente, për të mos i djegur ato.

Vendi më i mirë për t’i hekurosur rrobat është pa dyshim tavolina e hekurosjes.

Është një proces i ndërlikuar që kërkon shumë kohë. Por, fatmirësisht falë këtij truku ju do të mund t’i hekurosni rrobat shumë lehtë dhe pa u stresuar shumë.
Kjo metodë përfshin përdorimin e letrës së aluminit, e cila më së shumti aplikohet në kuzhinë.

Ky truk hekuros rrobat tuaja në mënyrë profesionale.

Thjesht vendosni një copë letre nën dërrasën e hekurosjes për t’i bërë rrobat të nxehen më shpejt dhe rrudhat largohen në mënyrë më efikase.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share