Main Menu

Jeta reale vs Instagram

Përderisa modelet me linjat perfekte kanë mbushur Intagramin me foto perfekte, një blogere po tenton t’i tregoj botës që nuk duhet t’i besoni të gjithave që i shihni në rrjete sociale.

20 vjeçarja Sara Puhto ka ndarë me ndjekësit e saj fotografi të ndryshme në të njëjtin vend me të njëjta rroba.

Në secilën prej tyre mund të shihni ndryshime të mëdha, por është e njëjta vajzë në të njëjtën kohë.

“Trupi i askujt nuk duket i formësuar dhe perfekt nga të gjitha këndet” ka thënë ajo.

Përmes këtyre fotografive Sara thotë që të keni vetëbesim dhe ta doni veten ashtu siç jeni.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share