Main Menu

Ja si t’i pastroni veglat nga ndryshku

Në të shumtën e rasteve hedhim ne plehra veglat që mund t’i kishim përdorur, kjo për shkak të ndryshkut.

Mirëpo me përdorimin e kësaj recete, mund t’i pastrojmë ato vegla e ti bëjmë si të reja.

Në një enë duhet t’i vendosim veglat prej metali, në të njëjtën të hedhim uthull duke e lënë për 24 orë.

Pas 24 orësh mund t’i heqim veglat dhe t’i pastrojmë ato me një brushë të butë, përfundimisht me një leckë të butë i thajmë ato.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share