Main Menu

Doktorët konfirmojnë: Qepa e kuqe bën mrekulli për gjëndrat tiroide

Një doktor rus nga St. Petersburg, Igor Knjazkin, ka zbuluar ilaçin e përsosur për gjëndrat tiroide. I vetmi përbërës që nevojitet për këtë teknikë mahnitëse është qepa e kuqe.

Përfitimet e shumta të qepëve veçse dihen, ato vrasin bakteret dhe mikrobet, e pastrojnë lëkurën dhe përmbajnë acid fosforik i cili është tejet fitimprurës.

Gjithashtu, qepët janë tejet të mira edhe për trajtimin e problemeve të tiroideve.

Më poshtë jua prezantojmë ilaçin shtëpiak të doktorit rus, i cili do t’jua përmirësojë funksionin e gjëndrave tiroide.

Para se të shkoni në shtrat, duhet ta preni një qepë të kuqe në dy pjesë.Këto dy gjysma duhet të përdoren për ta masazhuar qafën me lëvizje rrethore, e veçanërisht në zonën ku gjenden gjëndrat tiroide.

Duhet ta lejoni qepën t’i kryejë efektet e veta gjatë natës, prandaj mos e pastroni qafën para se të flini. Lëngu i qepës i stimulon gjëndrat tiroide.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share