Borë në Kili, një i vdekur

Një person ka vdekur, dy janë lënduar ndërsa me mijëra njerëz kanë mbetur pa njerëz dhe ngrohje pasi që në kryeqytetin e Kilit Santiago ka rënë borë, gjë që është shumë e rrallë.

Një punëtor ka vdekur derisa ka tentuar ta pastrojë akullin, derisa dy njerëz tjerë janë lënduar kur i ka goditur rryma, pasi që kanë rënë telat në tokë, bëjnë të ditur zyrtarët e qytetit për mediat lokale, transmeton AFP.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share