Policia e Vlorës publikoi emrat e 3 të rinjve që humbën jetën në plazhin e Zvërnecit

Policia e Vlorës publikoi emrat e 3 të rinjve që humbën jetën në plazhin e Zvërnecit. Ata janë Manuela Maraj, 27 vjeçe, banuese në Babicë të Madhe, në Vlorë; Xhoana Cani, 25 vjeçe, banuese në Tiranë; dhe Beniamin Ferati, 24 vjeç, banues në Tetovë. Dy vajzat u mbyten teksa po laheshin në det ndërsa i riu nga Tetova humbi jetën në përpjekje për ti shpëtuar ato. Në mëngjes edhe një 14 vjeçar u mbyt te uji i ftohtë në Vlorë.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share