Komuna e Gostivarit me sistem të ri për qeverisje elektronike

Të hënën me filli prej ora 11:00 në sallën e madhe të Këshillit të Komunës së Gostivarit, do të promovohet sistemi i “eRegulation”, për qeverisje elektronike.
Projekti u mbështet nga UNDP dhe UNCTAD dhe Agjencia Zvicerane për Zhvillim – SDC

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share