Bonucci, mesazh emocionues për Juventusin dhe tifozëve të saj

Leonardo Bonucci, tashmë anëtari i Milanit, nëpërmjet një postimin në Instagram i ka dhënë lamtumirën Juvetnusit dhe tifozëve të saj

Ky është mesazhi i Bonuccit

Kanë kaluar shtatë sezone, shtatë sezone të fitoreve, të ëndrrave të realizuara, të zhvillimit në Juventus. Gjashtë Scudetto, të gjithë të fituar duke luftuar.

Mbetet dëshpërimi i madh që nuk e kemi fituar Ligën e Kampionëve, por edhe më e madhe është krenaria për sukseset e arritura dhe për faktin se kam qenë pjesë e një familjeje të madhe.

Gjithmonë e kam dhënë maksimumin, vërtetë, deri në fund. Kam pranuar, dhënë dhe mësuar.

Kur shoh kthehem dhe shikoj prapa shoh një tregim të mrekullueshëm, të mbyllur me respekt dhe mbështetje, duke mos harruar ato që kaluam së bashku me klubin, kapitenin, bashkëlojtarët dhe tifozët. Faleminderit për të gjitha, Juve

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share