Renova shënoi fitore të thellë në miqësoren ndaj Gostivarit

Futbollistët e Renovës në tempo të madhe po i kalojnë përgatitjet në Ohër. “Gjipspunuesit” thuajse nuk kanë kohë të lirë, pasi po ushtrojnë tre herë në ditë.

Përmes ndeshjeve kontrolluese Vlato Kostov po kërkon ekipin e parë, dhe gjatë ditëve stërvitore është duke punuar në të gjitha segmentet.

Tetovarët në ndeshjen e dytë kontrolluese shënoi fitore kundër Gostivarit prej 5-2. Golat i shënuan Petkovski, Gafuri, Skenderi dhe Ramadani (2). Miqësoret në Ohër, gjipspunuesit do ti përfundojnë të dielën kundër Struga Trim Lum, anëtar i ri i ligës së dytë.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share