Main Menu

GJURMET E SHENTUARA TE MEKATIT

11- Mekatet e shumta e dobesojne zemren e njeriut.
12- Mekatimi e zhvezh zemren nga zemerimi per mekatin dhe ai nuk e urren por fillon ta pelqeje ate.
13- Mekatete behen shkak per poshterimin e njeriut.
14- Kur robi mekaton mekati i tij kalon edhe tek kafshet dhe shpendet.
15- Per shkak te mekatit robi perbuzet.
16- Mekati ja prish dhe trullos mendjen robit.
17- Vazhdimi i panderprere ne mekat ja vulos zemren njeriut.
18- Mekatet behen shkak per mallkimin e njeriut.
19- Mekatet behen shkak dhe privojne lutjen e Resulit (alejhi selam) dhe engjeve per robin
20- Mekatet behen shkak per fatkeqesite qe njeriut mund ti vine ne je

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share