Facebook paralajmëron: Mos pranoni ftesë nga ky person

Facebook ka bërë një paralajmërim për përdoruesit e saj që mos të pranojnë nëse atyre iu vije një kërkesë për miqësi. Bëhet fjalë për një user me emrin Jayden K Smith.

Ai është një haker dhe nëse e pranoni mund të ua merr llogarinë tuaj. Facebook bën thirrje që të bllokohet ky person pasi ka arritur të vjedhë shumë llogari me një mesazh të rrejshëm.

Share


(Next News) »



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share