I RIU PREJ GOSTIVARIT PA ASNJË ARSYE SULMON POLICIN

Sot në ora katër të mëngjesit, 21 vjeçari J.I pa ndonjë shkak ka tentuar ta sulmon fizikisht një pjesëtar të policisë së Gostivarit, i cili bashkë me një koleg të tij siguronte vendin ku kishte shpërthyer një zjarr.

Gostivarasi J.I fillimisht e ka ofenduar duke e kërcënuar policin, dhe pastaj ka treguar arogancë gjatë privimit nga ana e policisë.

21 vjeçari pastaj është dërguar dhe mbajtur në Stacionin Policor dhe pas pastrimit të plotë të rastit do të përballet me fletparaqitje adekuate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share