Tuna së shpejti bashkëpunim me BimBimmën

Ajo pas një kohe pauze pritet që të kthehet në skenën muzikore.

Lindja e djalit Tianit duket se atë nuk e ka zbrapsur për asnjë moment.

Megjithatë, bukuroshja po bën gati projektin e ri të saj dhe pritet të jetë në bashkëpunim me BimBimmën.

Sipas burimeve të Telegrafit projekti po punohet nga Duja në klip të Imagine Films.

Tuna është në lidhje me Patris Berishën, pas ndarjes nga Cozman, që e ka shkëputur atë edhe prej bashkëpunimeve me Babastars.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share