Main Menu

Shkuma e shampos dëmton flokët

Flokët janë pjesë e bukurisë së shumë femrave, andaj ndonjë dëmtim eventual i tyre mund t’i shqetësojë pamasë.

Në këtë kuadër hyn përdorimi i tepruar i shampos, i cili mund t’i dëmtojë flokët.
Specialistët thonë se flokët sa më shumë t’i lani aq më keq do të duken dhe se sipas tyre flokët duhet të lahen me shampo vetëm atëherë kur prodhimi i yndyrës është tejet i lartë.

Ekspertët thonë se shampo heq qelizat e tepërta të lëkurës dhe vajin nga koka.

Ata këshillojnë shampo pa sulfate e nëse nuk shkumëzojnë nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share