Në Gostivar do të mbahet Kolonia e 12-të e artit internatioanal “Gostivari ’17”

Me rastin e Ditës së Komunës së Gostivarit, 29 Qershorit, Shoqata e Artistëve Figurativ “Draodacum”, me mbështetje financiare të Komunës së Gostivarit dhe Ministrisë së Kulturës, do të realizon Koloninë e 12-të e artit internatioanal “GOSTIVARI ’17”.

Aktiviteti do të zhvillohet nga data 27 qershor deri 02 korrik 2017 në hotel “Bunar”, në qytetin e Gostivarit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share