Main Menu

Fotot më mahnitëse të festimit të Bajramit nga e mbarë bota

Fitër Bajrami festohet sot në Europë, SHBA dhe në të gjitha vendet myslimane.

Besimtarët festojnë këtë festë të rëndësishme fetare me lutje duke e shënuar përfundimin e muajit të Ramazanit gjatë të cilit kanë agjëruar.

257332_1498415798-786607

257333_1498415806-298691

257334_1498415809-5947347

257335_1498415813-3236194

257336_1498415816-59340

257338_1498415823-6069346

257387_1498415837-7103075

257390_1498415846-6920264

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share