Exit Poll-i kombëtar: PS merr 45-49 % të votave, PD e dyta, LSI e treta

Exit Poll i organizuar nga IPR Marketing, një kompani italiane sondazhesh e kontraktuar nga RTV Ora News, sugjeron se Partia Socialiste ka dalë forcë e parë e ndjekur nga Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim.

Sipas këtij sondazhi të zhvilluar me një numër qytetarësh në të gjithë vendin pasi kishin votuar, Partia Socialiste merr 45-49% të votave, Partia Demokratike merr 30-34 %, Lëvizja Socialiste për Integrim 11-15%, LIBRA 1-3%, PDIU 3-5%.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share