Të premten në shkollën fillore “Ismail Qemali” në Gostivar, me iniciativë të Departamentit për Punë të Brendshme Gostivar nga ana e zyrtarëve policor u prezentua projekti “Surfo Sigurt” transmeton Pro Radio

Në prezentimin e projektit u përcjell mesazhi se si duhet të mbrohen fëmijët nga keqpërdorimi i të dhënave personale.

“Inkurajomë të gjithë shkollat si dhe institucionet tjera relevante,që bashkpunimi të intesifikohet me qëllim parandalimin e keqpërdorimit të rjeteve sociale e veçanarisht te fëmijët” shprehet Basri Veseli shef i DPB-Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.