Dje në ora 21:30, personi A.I. (33) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se tri orë më herët në fabrikën ku ka punuar ka qenë i sulmuar fizikisht nga kolegu i tij M.R. (56), po ashtu nga Gostivari.
Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar, pas së cilës kundër M.R. do të vijojë një parashtresë
përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.