Në ora 9:11 minuta e 27 sekonda është ndjerë tërmet prej 3.60 shkallë të rihterit në Tetovë dhe rrethinë.

Tërmeti është ndjerë edhe në qytetet e afërta si në Shkup dhe Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.