Efektivët e policisë të SPB Tetovë- Departamenti i punëve të Brendshme Gostivar, dje në ora 16 e 30 minuta, në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, e kanë arrestuar 40-vjeçarin N.S. nga Gostivari, i cili sillej në mënyrë agresive ndaj tyre dhe kishte refuzuar urdhërat deri sa ishin duke ndërmarrë veprime zyrtare.
“Pas një sqarim të plotë dhe dokumentimin e rastit, ndaj tij do të përgatitet parashtresë përkatëse”, njoftuan nga Policia, përcjell Pro Radio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.