Kryeparlamentari Xhaferi nesër për vizitë në Riga të Letonisë

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Talat Xhaferi, me ftesë të Kongresmenit Amerikan, Z. Robert Pitinxher dhe Parlamentit të Letonisë, nesër (19 qershor 2017), do të marrë pjesë në Forumin e tetë Parlamentar të Sigurisë në Riga, Republika e Letonisë.

Në kuadër të Forumit të Sigurisë, Kryetari Xhaferi do të drejtohet para të pranishmëve në temën: “Përdorimi armiqësor i informacionit dhe siguria kompjuterike”.

Gjithashtu, gjatë Forumit të tetë Parlamentar të Sigurisë, është paraparë që Kryetari Xhaferi të realizojë takime bilaterale me organizatorin, si edhe me mikpritësin, Z-nj. Inara Murniece, Spikere e Parlamentit të Letonisë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share